Route

Routebeschrijving naar ons pand op het industrieterrein in Gemert

Vanuit Eindhoven:
In Eindhoven houdt u Helmond aan. U gaat de snelweg richting Helmond op, de A270. Afslag Nuenen gaat u de snelweg af richting Gemert en Gemert aanhouden. U nadert Gemert vanuit Beek en Donk op de N272. Op de eerste rotonde neemt u de eerste grote afslag, u blijft de rondweg volgen. Bij de volgende twee rotondes neemt u de tweede afslag. Bij de volgende rotonde ziet u voor u een groot kantoorpand, u neemt de derde afslag. U gaat de eerste weg links, op het eind van deze weg weer links. Aan het eind van deze weg gaat u rechts, u rijdt nu parallel aan de rondweg. U blijft deze weg rechtdoor rijden, de Raam is de laatste weg van het nieuwe industrieterrein. Eénmaal op de Raam vindt u ons pand na 100 meter aan uw rechter zijde.

Vanuit Den Bosch:
U gaat de N279 langs de Zuid-Willemsvaart op richting Veghel/Helmond. U houdt Gemert aan. U nadert Gemert vanuit Beek en Donk op de N272. Op de eerste rotonde neemt u de eerste grote afslag, u blijft de rondweg volgen. Bij de volgende twee rotondes neemt u de tweede afslag. Bij de volgende rotonde ziet u voor u een groot kantoorpand, u neemt de derde afslag. U gaat de eerste weg links, op het eind van deze weg weer links. Aan het eind van deze weg gaat u rechts, u rijdt nu parallel aan de rondweg. U blijft deze weg rechtdoor rijden, de Raam is de laatste weg van het nieuwe industrieterrein. Eénmaal op de Raam vindt u ons pand na 100 meter aan uw rechter zijde.

Vanuit Nijmegen:
U gaat de snelweg A73 richting Venlo op. Afslag Boxmeer/Gemert de N272 richting Gemert. In Gemert nadert u een rotonde met aan de linkerzijde een groot kantoorgebouw, alwaar u rechts gaat, de Scheiweg op. U gaat de eerste weg links, op het eind van deze weg weer links. Aan het eind van deze weg gaat u rechts, u rijdt nu parallel aan de rondweg. U blijft deze weg rechtdoor rijden, de Raam is de laatste weg van het nieuwe industrieterrein. Eénmaal op de Raam vindt u ons pand na 100 meter aan uw rechter zijde.

klik hier voor een routekaart

 

 

Projecten

  • Verschillende projecten
  • Verschillende projecten
  • Verschillende projecten

uneto
vev